Scotney transforms kitchen garden

Style: 
Scotney Greenhouse from The National Trust Collection
Colour: 
Wood Sage (RAL 7032)
Size: 
4m x 2.6m

Our Wiltshire based clients wanted to pursue their interest in gardening and were particularly keen on having a kitchen garden to grow their own fruit and vegetables.

We helped them to utilise a redundant piece of lawn, creating a paved area for the greenhouse, along with cold frames either side of the lobby and three raised beds. Our clients chose the medium sized National Trust Scotney greenhouse, as it would give them ample room for their growing needs.

Not only did we work on the design for the project, making sure the size and space available was right for the Scotney, we also provided the building works. This reduced the time it took to get the structure erected as well as removing the risk of an unsuitable base. We also applied for planning permissions to make sure the clients' experience was smooth and without stress.

Ask a question

Fields marked with a * are mandatory

Brochure request

Please fill in your details on this short form below to request a brochure.

If you are outside of the UK and require a printed brochure, please contact us.

 

Fields marked with * are mandatory.


If you have any problems submitting the form please call us on 01730 826900 or email us at enquiries@alitex.co.uk.

By submitting your details, you are indicating your consent to receive communications from Alitex. You can unsubscribe or edit your preferences at any time. We never share your details with anyone.

Subscribe to our mailing list

Fields marked with a * are mandatory

In submitting this form you’ll subscribe our newsletters keeping you up-to-date from time to time with our latest events, interesting projects and other related Alitex news. And don’t worry you can unsubscribe from at any time. We’ll never pass your information to third parties.