Scotney greenhouse with cold frames in Wood Sage

Style: 
Scotney Greenhouse from the National Trust Collection
Colour: 
Wood Sage (RAL 7032)
Size: 
2.6m x 4m

After providing a client and his wife with a personal greenhouse for their home, we were re-approached and asked to supply a Scotney Greenhouse for his construction firm. 

Alitex provided a construction company with a National Trust Scotney Greenhouse, situated beside their wooden slatted garage, with nearby access to the firm's stunning formal garden.

Our client chose the colour Wood Sage, which blended in perfectly with the garage and surroundings. Opting for a full run of cold frames with vent slides, shades, potting shoe and high level shelving, a L-shaped bench and a reservoir ensured the greenhouse could meet all their growing requirements.

Ask a question

Fields marked with a * are mandatory

Brochure request

Please fill in your details on this short form below to request a brochure.

If you are outside of the UK and require a printed brochure, please contact us.

 

Fields marked with * are mandatory.


If you have any problems submitting the form please call us on 01730 826900 or email us at enquiries@alitex.co.uk.

By submitting your details, you are indicating your consent to receive communications from Alitex. You can unsubscribe or edit your preferences at any time. We never share your details with anyone.

Subscribe to our mailing list

Fields marked with a * are mandatory

In submitting this form you’ll subscribe our newsletters keeping you up-to-date from time to time with our latest events, interesting projects and other related Alitex news. And don’t worry you can unsubscribe from at any time. We’ll never pass your information to third parties.